over fembitious

Freelance Digital Creative

Ontdek hier welke diensten ik aanbied als freelancer.

Persoonlijke blogs/vlogs & eigen Belgisch label

— 

NEW IN TOWN: KLEDINGLABEL FEMBITIOUS, BY FEMKE

Blogster en vlogster Femke Brosens (30) lanceerde donderdag 14 september 2017 haar eigen label Fembitious, by Femke dat ze verkoopt in haar gloednieuwe webshop www.fembitious.be. Je shopt er de, door haar ontworpen, collectie sweaters die voorzien zijn van quotes waar de ambitie en girlpower vanaf spat.

Uniek aan de sweaters is dat je ze zelf kan customizen. Bevalt het design je wel, maar de kleur niet? Gaat je voorkeur uit naar een andere opdrukkleur? Geen probleem, je kan je eigen kleurencombinaties uitkiezen.

Daarnaast vind je in de webshop ook musthaves die niet in de kast van een carrièrevrouw mogen ontbreken. Zo kan je iedere dag stylish aan de slag om jouw dromen waar te maken!

copyright: Felicia Van Ham Photography

AMBITION IS THE NEW SEXY

De kledinglijn FEMBITOUS, BY FEMKE bestaat uit twaalf sweaters die voorzien zijn van inspirerende designs en quotes. Deze quotes steken de carrièrevrouw een hart onder de riem. Zo prijkt er bijvoorbeeld Ambition is the new sexy en 100% ambitious op de truien. De sweaters zijn te verkrijgen in twaalf verschillende kleuren, in de maten S t/m XL en kosten €69,95 per stuk. De sweaters bestaan voor 85% uit organische materialen en zijn gemaakt in België. Hierdoor komt het label eveneens in aanmerking voor het ‘Ik koop Belgisch’-label.

DESIGN YOUR OWN

Uniek aan de kledinglijn is dat je ook zélf de handen uit de mouwen kan steken en je eigen trui kan samenstellen.

Voor bepaalde ontwerpen is een gedeelte personalisatie voorzien, hier kan je zelf kiezen op welke kleur trui je het design wil plaatsen en in welke kleur dit gedrukt mag worden.

Zo bekom je een exemplaar dat helemaal naar je zin is. De prijs van deze sweaters bedraagt €89,95.

FEMKE

De ambitieuze Femke is freelance content creator. Tot voor de lancering van Fembitious, by Femke publiceerde ze als blogster/vlogsters schrijfsels en video’s onder de naam My Experience. Al snel merkte ze dat de aanvragen voor samenwerkingen bleven binnenstromen en kreeg ze behoefte aan een professionelere aanpak. Ook de drang naar het uitbrengen van een eigen kledinglabel werd groter. Daarom besloot ze het roer om te gooien en zo ontstond ‘FEMBITIOUS, BY FEMKE’.

“Ik ben enorm ambitieus en wil laten zien dat het echt wel oké is om als jonge vrouw carrière te maken. Tot mijn grote verbazing kom ik, zelfs in 2017, nog vaak in contact met vrouwen die de stap wel willen zetten, maar dit niet durven. Vaak heeft dit te maken met bepaalde verwachtingen van mensen uit hun omgeving. Ik wil deze vrouwen inspireren en motiveren door mijn eigen ervaringen te delen.”


copyright: Felicia Van Ham Photography

Voor meer informatie, extra beeldmateriaal, interviewaanvragen of proefmodellen van de sweaters ter review, kan u mailen naar press@fembitious.be.

Facebook Instagram