24/09/2017

POP-UP time en openen doen we met een catwalkshow! Kom je ook?

The Ambitious Brune & Fembitious by Femke zijn niet te stoppen. Dat we elkaar gevonden hebben bleek afgelopen week al tijdens onze aanwezigheid op de Jaarbeurs in Gent. In deze blogpost kon je al lezen dat onze eerste beurs als standhouder een vuurdoop en tevens een ongelooflijk fijne ervaring was. We doen er een schepje bovenop en trekken de komende week samen naar Gentrepreneur popt up @the box in Gent.

Samen met enkel andere gentrepreneurs, waaronder o.a. De Makers Bureau (grafisch design), Splinter (juwelen), Moodzi (petten), Kill Jill (cocktails), Front-Row (handtassen), Flâneur Clothing (shirts en sweaters) en Co & Oil (ambachtelijke olijfolie), nemen wij van 26/9 tot 1/10 THE BOX in de Dampoortstraat over.

Die week kan je er van 11u00 tot 17u00 terecht om te shoppen, ook de sweaters zullen er verkrijgbaar zijn.

foto: Felicia van Ham Photography

We maken van de gelegenheid gebruik om de pop-up te openen met een heuse catwalkshow. Tijdens deze show zullen alle sweaters uit de collectie voorgesteld worden. Je krijgt er een hapje en een drankje aangeboden en kan er contacten leggen met heel wat jonge, creatieve en ambitieuze mensen. Je netwerk uitbreiden in een ongedwongen sfeer of gewoon genieten van een gezellige avond? Dit wil je ongetwijfeld niet missen.

Je bent welkom vanaf 17u30 en de show start om 19u30. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht en kan via deze link.

Alle praktische informatie op een rijtje

POP-UP openingsuren: dinsdag 26/09 t.e.m. zaterdag 30/09 van 11u00 tot 17u00
OPENING: dinsdag 26/09 om 17u30 met show om 19u30
ADRES: Dampoortstraat 47, 9000 GENT

Kom je ook? Vergeet dan zeker niet je gratis registratie in orde te maken. Kan je er niet bij zijn en wil je toch jouw favoriete exemplaar bemachtigen? Scoor het model dan nu in de webshop en geniet van 14 dagen retourrecht.