16/06/2017

Dit wist je wellicht nog niet over mij…

Let’s do this! Gisteren werd ik door Allysia uitgedaagd om vijf weetjes over mezelf te delen die waarschijnlijk nog niet tot bij jou zijn geraakt. Wel, hier gaan we dan…

Mijn allereerste tattoo

Yes, finally! Ik wil al ontzettend lang een subtiele tattoo laten zetten en na eeuwig twijfelen heb ik besloten hieraan toe te geven. In augustus gaat het eindelijk gebeuren. Ik weet al wat ik ga laten zetten en waar, maar dat houd ik voorlopig nog even voor mezelf… Je ziet het zeker en vast verschijnen op mijn blog, Facebook en Instagram.

Genieten van rust

Oké, genieten van rust. Hier moet ik zelf nog even aan wennen. Tot voor kort was ik iemand die nooit thuis was, per se ieder weekend wilde gaan feesten en uitslapen of in de zetel liggen verloren tijd vond. Ik ga nog steeds heel graag op stap, maar kan ook genieten van een beetje rust.

Ik ga een andere weg inslaan…

Op professioneel gebied ga ik een andere weg inslaan… Het duurt nog even vooraleer ik hier mee naar buiten kan komen, maar ik kan dus wel verklappen dat er iets op komst is. Zelf ben ik echt excited, het is zo spannend! Binnenkort plaats ik een eerste post op sociale media en vertel ik jullie er meer over.

Ik vind het eng om ouder te worden…

Wellicht ben ik niet de enige, maar ik vind ouder worden toch een beetje eng. In augustus word ik 30 jaar en dat zet me toch aan het denken. Als tiener had ik een beeld voor ogen en wist ik helemaal hoe mijn toekomst er zou uitzien en wat ik op deze leeftijd allemaal gedaan en bereikt zou hebben. Ondanks het allemaal anders is gelopen, kan ik niet zeggen dat ik dit erg vind of ik ergens spijt van heb.

Mijn doel in 2017

In mijn nieuwjaarsboodschap kondigde ik aan dat ik in 2017 één groot doel heb: zoveel mogelijk buiten mijn comfort zone gaan. Wel, dat gaat goed. Ik ben een echte perfectionist die alles graag onder controle heeft en dat maakt het er niet makkelijker op, maar het voelt heerlijk. Zo heb ik eerder dit jaar een gastrol gespeeld in een televisieserie, verleg ik momenteel mijn grenzen op gebied van gezond eten en sporten en staan er nog enkele andere uitdagingen op de agenda. Los van wat er nog komen gaat: 2017 is nu al een fantastisch jaar! <3

Zo, dat weet je ook weer! Wist je dit al of zit er voor jou toch een verrassing tussen? 

©Fembitious, by Femke