17/06/2017

Zo beleefde ik het eerste festival dit seizoen

Het festivalseizoen is weer begonnen, heerlijk! Exact vier weken geleden trok ik naar Lakedance in Nederland. Ik werd uitgenodigd door de organisatie en had er met andere blogsters/vlogsters/festivalreporters afgesproken, wat was dat leuk! Trouwe volgers zullen ongetwijfeld in mijn story op Instagram gezien hebben dat ik het er erg naar mijn zin had. Voor zij die dit gemist hebben, verzamelde ik enkele foto’s in deze blogpost.

foto: Femke Brosens

Alles begon met een goede voorbereiding, het kiezen van mijn outfit! Niet makkelijk. Kleurrijk moest het worden en iets met pink, purple en mermaid. Uiteindelijk ging ik voor een roze plooirok, een jeansbloesje met patches, een fancy zonnebril, een clutch, wat armbanden en mermaid tattoos. Ohja en purple hair! Outfit? Check!

foto: Femke Brosens

Mijn eerste indruk? W-A-U-W! Waarom ben ik hier nooit eerder geweest? De muziek was top, alles was tot in de puntjes geregeld en ik voelde me er vanaf het eerste moment onmiddellijk thuis. Damn, het is hier leuk. Dat was mijn eerste reactie.

foto: Femke Brosens

Om in de stemming te komen besloot ik meteen een lekkere gin tonic te bestellen. Er werden vier verschillende combinaties aangeboden en ik liet me verrassen door de meest zoete. Geslaagde keuze!

foto: Femke Brosens

No words needed. Een festival gaat zonder twijfel gepaard met lekker, ongezond en vettig eten! Het kraampje met de wafels kon ik dan ook echt niet zomaar passeren. Geef toe… ziet er lekker uit, niet?

foto: Femke Brosens

De schommels trokken bij aankomst al meteen mijn aandacht én ik vond iemand die mee wilde doen! Samen met blogster Celine Prins trotseerde ik het toen nog koude water om te kunnen schommelen en dat leverde deze plaatjes op.

foto: Femke Brosens

Daarna was het tijd om even wat bekomen in het zonnetje… Hoe chill is dit? Genieten!

foto: feestzoom.nl

Ook Allyssia was van de partij.

foto: feestzoom.nl

En ook een groepsfoto aan de mainstage mocht natuurlijk niet ontbreken!

Zoals jullie kunnen zien was het echt gezellig. Heb je dit gemist? Zeer jammer, maar niet getreurd. Je krijgt namelijk een tweede kans en wel op zaterdag 12/08/2017! Alle info kan je terugvinden op de website www.lakedance.nl

Kan je genieten van heerlijke muziek en lekker cocktails? Durf je jezelf te wagen een een dansje en wil jij een onvergetelijke dag beleven? Dan mag je dit feestje niet missen.

Het blijft natuurlijk niet bij deze spetterende opener. Als festivalreporter trek ik uiteraard nog naar enkele festivals in België, volg me op Instagram en Facebook en je komt er alles over te weten.

Met welk festival open(de) jij dit festivalseizoen? En welke staan er nog op de planning? 

©Fembitious, by Femke